ÜYE OL!

Sayın ziyaretçimiz,

Tüzüğümüzün üyelik şartlarını taşıyor ve Öğrenci Hemşireler Derneği’ne üye olmak istiyorsanız aşağıdaki adımları takip etmenizi önemle rica ederiz.

1- ÜYE BAŞVURU FORMU’muzu (buradan ulaşabilirsiniz) indirip, eksiksiz bir şekilde doldurup taratılmış halini ( Play Store veya App Store’ dan edinebileciğiniz herhangi bir tarama uygulamasını kullanabilirsiniz, örneğin CamScanner, Adobe Scan vb.) gerekli kısma yüklenmesi zorunludur. Islak imzalı olan formlarınızı saklamanız, üniversiteler açıldığında üniversitenizde bulunan temsilcimize teslim etmeniz gerekmektedir.

2- Vesikalık fotoğrafınızın taratılmış halini ( Play Store veya App Store’ dan edinebileciğiniz herhangi bir tarama uygulamasını kullanabilirsiniz, örneğin CamScanner, Adobe Scan vb.) gerekli kısma yüklenmesi zorunludur.

3- İlgili yasalar ve tüzüğümüz gereği, tek sefere mahsus olmak kaydıyla üyelik giriş ücretinin (20 TL) ödenerek dekontun gerekli kısma yüklenmesi zorunludur. ( Havale veya EFT yaparken gönderiye ‘’ Ad- Soyad, Üyelik Giriş Ücreti ve Üniversite İsmi ’’ yazmanız yeterlidir. )

En geç bir ay içerisinde üyelik işleminiz onaylanarak ‘’Üyelik Belgesi’’ tarafınıza iletilecektir.

İlginiz için teşekkür ederiz.

Yukarıdaki adımları yerine getirmeyen başvurular otomatik olarak geçersiz sayılacaktır.

T.C. ZİRAAT BANKASI BORNOVA ATA ŞUBESİ

HESAP ADI: Öğrenci Hemşireler Derneği

ŞUBE KODU: 2335

HESAP NO: 956210585001

IBAN: TR200001002335956210585001

Lütfen Tam Adınızı Kısaltma Kullanmadan Giriniz
Formu taratmak için Play Store veya App Store’ dan edinebileciğiniz herhangi bir tarama uygulamasını kullanabilirsiniz, örneğin CamScanner, Adobe Scan vb.)
Lütfen jpg, png veya pdf yükleyiniz. Telefonunuzdan yakın çekim portre fotoğraf alarak yükleyebilirsiniz.
Lütfen jpg, png veya pdf formatında yükleyiniz. Ekran görüntüsü alıp, yükleyebilirsiniz.

What You Need to Know About VoteStart

The perfect way to get a head start in your upcoming political campaign.

2976 Washington St
San Francisco, CA 94115

Follow us:

Chip in now, every dollar helps in the crtical final moments of this campaign.

Fiona Anderwood